0 items

Fierce, Confident, Powerful

Fierce. Confident. Powerful. Zassi begrijpt vrouwen en weet als geen ander wat je nodig hebt voor een fabulous look. Zassi geeft je zelfvertrouwen en power, zodat je al je onzekerheden overboord kan gooien en je elke dag op je mooist kan voelen. Dat is onze missie: jou de mooiste versie van jezelf laten zijn, met de allerbeste en luxe producten. Zassi brengt je naar een higher level, van binnen én buiten.

We’re all about the face & brows en bieden je een select en luxueus beautyaanbod, van skincare tot de nieuwe trend brow lamination. Onze brow lamination kit – de eerste revolutionaire kit die het mogelijk maakt in een handomdraai de mooiste laminated brows te creëren – werd geboren vanuit een absolute passie voor wenkbrauwen. Zassi maakt iedere brow bar overbodig en geeft je on fleek brows vanuit huis. En omdat wij in zo puur mogelijke cosmetica geloven, zijn al onze producten vegan, sulfaatvrij, glutenvrij, parabenenvrij én niet op dieren getest.

Zassi is geobsedeerd door beauty en skincare en is altijd op zoek naar het allerbeste en meest perfecte voor jouw beautyroutine. Het Zassi-assortiment wordt binnenkort uitgebreid met fabulous skincare die jouw huid die oogverblindende dewy glow geeft en je gegarandeerd een confidence boost geeft. Houd onze website in de gaten…